Over By Nan-Si | waar passie voor mode en interieur samenkomen

Welkom bij Nan-Si fashion & more, een plek waar stijl, passie en persoonlijkheid samenkomen! Mijn naam is Nancy Adamo, en ik ben de trotse eigenaar van deze bijzondere shop, ontstaan uit mijn liefde voor mode en interieur.

Mijn avontuur begon jaren geleden als zangeres in bandjes, waar ik genoot van de glam op het podium. Deze ervaring heeft mijn oog voor stijl en elegantie gevormd. Als kapster deelde ik mijn passie voor creativiteit en schoonheid, en toen ik mijn eigen salon startte, ontstond het idee om mode en interieur met elkaar te verenigen.

In 2020 begon ik voorzichtig met de verkoop van sieraden en tassen, met een warme ontvangst van mijn omgeving. Al snel voegde ik kleding en interieurartikelen toe, geïnspireerd door mijn liefde voor lichte kleuren, terra tinten en hout. Mijn persoonlijke stijl weerspiegelt zich in de shop, waar natuurlijke tinten de boventoon voeren.

Wat begon als een passieproject groeide uit tot iets serieus. Na deelname aan fairs, braderieën en Ibiza-markten, kwam de vraag naar een webshop steeds vaker. En zo ontstond het idee: "DIE GAAT ER KOMEN!"

Met By Nan-Si streef ik ernaar om een unieke sfeer te creëren, met lichte kleuren en natuurlijke tinten die de stijl en passie weerspiegelen die mijn shop kenmerken. Of je nu een liefhebber bent van Ibiza-style, een mode-enthousiasteling of gewoon van mooie dingen houdt, By Nan-Si verwelkomt je met open armen.

Dank je wel voor het delen van mijn reis, en ik hoop dat je net zo veel plezier zult beleven aan het ontdekken van By Nan-Si als ik heb gehad bij het creëren ervan.

Liefs,
Nancy